Min familieterapeutiske efteruddannelse er fra Kempler Instituttet og DFTI og tager udgangspunkt i samspillet i familien.
Læs mere om Kempler Instituttet og DFTI.

Psykoterapi i Odense – Kan hjælpe dig!

På min klinik i Odense på Fyn kan jeg som psykoterapeut hjælpe dig, hvis du har problemer. Har du problemer med psyken, kan du prøve en psykoterapeut. Terapeuten kan hjælpe dig til at komme videre.

Få hjælp af en psykoterapeut

Din psyke er en del af dig, og en psykoterapeut er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for personlig udvikling. Psykoterapeuten er din sparringspartner, når du har problemer i din hverdag.

En psykoterapeut er en investering i din fremtid

Når du kontakter en psykoterapeut, investerer du i din fremtid. Du hjælper dig selv sammen med psykoterapeuten. Du får meget igen for din tid og dine penge, når du får hjælp fra en god terapeut. Ring i dag og hør mere om hvad en psykoterapeut kan hjælpe dig med.

Hvor kan du finde en psykoterapeut på Fyn?

Min base er i Odense, og jeg har hjulpet folk fra hele Fyn. Tag kontakt i dag og få mere at vide om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Hvorfor vælge mig?

Jeg har 10 års erfaring som psykoterapeut. Jeg har hjulpet adskillige i Odense og på resten af Fyn. Ring til mig i dag og hør mere om hvad jeg kan hjælpe dig med.

Sidebar
Skriv til mig

Ring til mig