Parterapeut Odense, Fyn

Jeg tilbyder parterapi i Odense på Fyn, hvis I er kørt fast i gamle mønstre eller har svære konflikter. Parterapi kan være løsningen, hvis I mangler gnisten i hverdagen, eller hvis kommunikationen er gået skævt. Som parterapeut i Odense med mange års erfaring, kan jeg hjælpe med at få glæde og balance tilbage i parforholdet.

Kontakt mig +45 2156 6442

Min familieterapeutiske efteruddannelse er fra Kempler Instituttet og DFTI og tager udgangspunkt i samspillet i familien.
Læs mere om Kempler Instituttet og DFTI.

Invester i forholdet med parterapi i Odense

Jeg tilbyder parterapi i Odense på Fyn, hvor jeg hjælper par og familier til at håndtere de kriser, som uundgåeligt opstår i de fleste parforhold. Parterapi kan hjælpe jer, hvis skænderier fylder for meget i hverdagen, eller hvis I er kørt fast i dårlige rutiner og mønstre.

Når I vælger at gå i parterapi er det en investering – ikke bare i jer selv, men også i jeres parforhold og i hele familiens trivsel. Jeg kan hjælpe jer med håndtering af kriser, forbedre kommunikation og hjælpe til at styrke jeres parforhold. Ring til mig og hør nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Når I henvender jer til mig for parterapi i Odense, vil vi arbejde med at forbedre jeres kommunikation. Målet er, at vi får arbejdet mod en mere tillidsfuld, åben og ærlig kommunikation i jeres parforhold. Afhængig af de udfordringer I har vil et forløb med parterapi forløbe over 3-10 samtaler.

Kompetent parterapeut på Fyn

Parterapi i Odense er for jer som ønsker at investere i en fælles fremtid. Der kan være mange årsager til at I oplever ubalance i jeres parforhold. I parterapi arbejder vi sammen om at klarlægge årsagerne til ubalancen og hvad der skal til for at finde balancen i parforholdet igen.

Som terapeut har jeg i mange år arbejdet professionelt med parterapi og familieterapi. Jeg er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og har en familieterapeutisk efteruddannelse fra Kempler Instituttet (DFTI).

Jeg har stor erfaring i at samarbejde med par, familier og børn. I mit arbejde som parterapeut og rådgiver tager jeg altid udgangspunkt i familien og i eksempler fra jeres hverdag.

Parterapi i Odense for jer eller hele familien

Jeg har tilbudt parterapi på Fyn i mange år. Min erfaring er, at det ofte er en belastet kommunikationen, som giver anledning til skænderier – eller tavshed. Ingen af delene er befordrende eller frugtbart for et godt parforhold.
I parterapien indkredser vi, hvad der er årsagen til, at I har udfordringer og hvad der skal til for at løse dem i en fælles accept og forståelse.

Min tilgang til parterapi i Odense henvender sig til alle typer af par. Jeg tilbyder også familierådgivning og familieterapi til jer, som oplever, at jeres familie ikke fungerer optimalt.

Book tid til parterapi i Odense – og invester i jeres fremtid!

Med parterapi kan I få den rette hjælp og støtte til at komme videre med jeres fælles liv. Jeg holder til i Odense på Fyn, hvor jeg fra min base i Odense centrum, gennem årene har hjulpet par fra hele Fyn til at få et bedre parforhold.

Ring til mig og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer gennem parterapi i Odense. Jeg kan træffes på tlf. 2156 6442, eller mail annecathrine@krabek.dk.

Sidebar
Skriv til mig

Ring til mig