Parterapeut i Odense

Jeg tilbyder parterapi, hvis I er kørt fast i gamle mønstre eller har svære konflikter. Parterapi kan være løsningen, hvis I mangler gnisten i hverdagen, eller hvis kommunikationen er gået skævt. Som parterapeut i Odense med mange års erfaring kan jeg hjælpe med at få glæde og balance tilbage i parforholdet.

Kontakt mig her +45 2156 6442

Min familieterapeutiske efteruddannelse er fra Kempler Instituttet og DFTI og tager udgangspunkt i samspillet i familien.
Læs mere om Kempler Instituttet og DFTI.

Invester i jeres forhold med parterapi

Hvis skænderier fylder for meget i hverdagen, eller hvis I er kørt fast i dumme rutiner og mønstre, kan I få hjælp med parterapi. Jeg har base i Odense på Fyn, hvor jeg hjælper par og familier til at håndtere de kriser, som uundgåeligt opstår i de fleste parforhold.

Når I vælger at gå i parterapi er det en investering – ikke bare i jer selv, men også i jeres parforhold og i hele familiens trivsel. Jeg kan hjælpe jer med håndtering af kriser, forbedre kommunikation og hjælpe til at styrke jeres parforhold. Ring til mig og hør nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Kompetent parterapeut på Fyn

Som terapeut har jeg i mange år arbejdet professionelt med parterapi og familieterapi. Jeg er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og har en familieterapeutisk efteruddannelse fra Kempler Instituttet (DFTI).

Jeg har stor erfaring i at samarbejde med par, familier og børn. I mit arbejde som parterapeut og rådgiver tager jeg altid udgangspunkt i familien og i eksempler fra jeres hverdag.

Book tid til parterapi – og invester i jeres fremtid!

Få den rette hjælp og støtte til at komme videre. Jeg holder til i Odense på Fyn. Fra min base i Odense centrum, har jeg igennem årene hjulpet par fra hele Fyn til at få et bedre parforhold. Ring til mig og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer gennem parterapi. Jeg kan træffes på 2156 6442, eller mail annecathrine@krabek.dk.

Sidebar
Skriv til mig

Ring til mig