Familierådgivning på Fyn

Brug familierådgivning og familieterapi på Fyn, hvis jeres familie har udfordringer, som er vanskelige at løse. Hvis I oplever at samspillet i jeres familien er ude af trit, eller hvis de daglige skænderier er for opslidende kan I få glæde af familieterapi. Familieterapi og rådgivning handler både om de voksne og om børnene.

Kontakt mig her +45 2156 6442

Min familieterapeutiske efteruddannelse er fra Kempler Instituttet og DFTI og tager udgangspunkt i samspillet i familien.
Læs mere om Kempler Instituttet og DFTI.

Som familieterapeut kan jeg hjælpe jer med at finde balancen i jeres familie gennem rådgivning og terapi. Jeg har stor erfaring i at samarbejde med børn, voksne og deres familier. I mit arbejde tager jeg altid udgangspunkt i familien og i eksempler fra jeres hverdag.

Håndter familiens krise med familierådgivning

Alle familier kan rammes af kriser, få problemer eller kan have brug for hjælp til at komme på rette spor igen.

Udfordringer, som kan forstyrre hverdagen kan være:

  • Et barn trives ikke i hverdagen – derhjemme, i børnehaven, i klubben eller i skolen.
  • For mange gnidninger mellem forældrene og børnene og middagsbordet ender ofte i kaos.
  • Forældrene og barnet/den unge er uenige om aftaler i familien.
  • Slidsomme diskussioner, som tærer på familiens trivsel.
  • Uenighed om opdragelse af børnene.
  • Knas i parforholdet.
  • En forestående skilsmisse, som ønskes håndteret bedst muligt.
  • Sorg, som følge af tab, der skal bearbejdes.

Med familierådgivning og terapi kan jeres familie, børn som voksne, få hjælp til at håndtere konflikter, uenigheder, slidsomme diskussioner eller manglende kommunikation. Så kan familien komme videre i et konstruktivt samspil.

Invester i familiens fremtid med familieterapi

Familieterapi skal ses som en fremtidsinvestering for hele familien. En investering i familiens fundamentale trivsel. Det kan skabe trivsel og udvikling for familien – også på langt sigt. Jeg tilbyder familieterapi i centrum af Odense.

Terapi & Familierådgivning på Fyn for familier

Jeg har base i Odense og jeg har gennem tiden hjulpet mange familier og par fra hele Fyn til at få et godt familieliv. Ring og hør nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe jeres familie. Jeg kan træffes på telefonnummer 2156 6442, eller mail til annecathrine@krabek.dk.

Sidebar
Skriv til mig

Ring til mig