Min erfaring med terapi i Odense, Fyn

Jeg har i mange år arbejdet med terapi og rådgivning for familier og par, både i offentligt og privat regi. Jeg tilbyder terapi på min adresse i Odense – eller online.

Kontakt mig her +45 2156 6442

Min familieterapeutiske efteruddannelse er fra Kempler Instituttet og DFTI og tager udgangspunkt i samspillet i familien.
Læs mere om Kempler Instituttet og DFTI.

Min familieterapeutiske efteruddannelse er fra Kempler Instituttet og DFTI og tager udgangspunkt i samspillet i familien. Læs mere om Kempler Instituttet og DFTI.

Jeg har en grunduddannelse som sygeplejerske og en videreuddannelse til sundhedsplejerske.                        

Jeg har lang erfaring i arbejdet med mange forskellige familier. Jeg arbejder med fokus på, hvad der er bedst for den enkelte familie, børn og voksne og med udgangspunkt i samspillets betydning for familiens og parrets trivsel.

Yderligere information om mig

Jeg er gift og har 3 voksne piger. 

Jeg holder til i Overgade 14, 2. sal i Odense C.

Invester i din familie med terapi i Odense

Familie- og parterapi er en investering i jeres forhold. Med terapi kan jeg hjælpe jer med at håndtere kriser, forbedre kommunikationen mellem jer og dermed hjælpe til at styrke jeres forhold. 

I min praksis i Odense, tilbyder jeg tilbyder samtaler og rådgivning, og kan hermed hjælpe jer med at se bag om hverdagens problemer og udfordringer. Med dette kan I nå frem til at se nye muligheder, handlemåder og perspektiver i jeres familie.

Hvilken terapi passer bedst til jer

Jeg tilbyder forskellige former for terapi i Odense.
Læs mere her:

Kontakt mig for mere information

Ønsker du at høre mere om min måde at arbejde på, eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig: telefonnummer 2156 6442 eller mail annecathrine@krabek.dk.

Sidebar
Skriv til mig

Ring til mig