Familieterapi i Odense

Som familieterapeut på Fyn har jeg fokus på kvaliteten af samspillet, altså det der foregår mellem familiens medlemmer. Det er afgørende for familiens trivsel. Fungerer samspillet ikke, påvirker det alle i familien. Familieterapeuten kan, sammen med familien, hjælpe til at se bag problemerne. Hvad er det der gør, at samspillet ikke fungerer? Hvorfor går den indbyrdes kommunikation galt? Hvorfor trives barnet ikke i børnehaven, skolen, klubben, blandt vennerne eller i familien?

Kontakt mig her +45 2156 6442

Min familieterapeutiske efteruddannelse er fra Kempler Instituttet og DFTI og tager udgangspunkt i samspillet i familien.
Læs mere om Kempler Instituttet og DFTI.

Det er ikke det vi siger, men kvaliteten af det vi gør, som er afgørende for familiens trivsel!

Hvad er familieterapi?

Når et familiemedlem oplever problemer, kan det ofte påvirke hele familien. Årsagerne til problemerne kan være mange og dreje sig om alt fra sammenbragte familiers udfordringer til adfærd, sorg og sygdom.
Ved problemer i familien kan hjælp fra en professionel terapeut skabe forståelse for de enkelte familiemedlemmers behov og yde den nødvendige hjælp og støtte.

Som familieterapeut i Odense kan jeg hjælpe jer med, hvis…

  • I oplever at konfliktniveauet i jeres familie er for højt
  • I er bekymrede for dit barns adfærd og reaktioner
  • Dit eller jeres barns reaktioner gør det svært at få et mere positivt samspil i familien
  • I kan mærke at den måde jeres familie fungerer på ikke er optimal.

En familieterapeut er hjælp til både børn og voksne

Det er de voksne, som har ansvaret for familiens trivsel. Børn er følsomme og mærker, når der er ubalance i familien, og de er ofte bærere af nogle af symptomerne på, hvad der sker i familien. Et familieterapeutisk forløb vil kunne hjælpe med at finde en løsning i familien.

En familieterapeut hjælper med at få inspiration til at se samspillet i et nyt perspektiv og derved nå frem til at se nye muligheder, handlemåder og perspektiver i familielivet. At gå til familieterapeut er for hele familien. Et forløb kan være af kortere eller længere varighed, afhængigt af familiens behov..

Kontakt mig for at bestille tid i dag

I er altid velkommen til at tage kontakt til mig, hvis I ønsker at vide mere om jeres muligheder og hvordan jeg kan hjælpe som jeres familieterapeut i Odense, Fyn. Jeg kan kontaktes telefonisk på 2156 6442 eller pr. mail annecathrine@krabek.dk.

Sidebar
Skriv til mig

Ring til mig